Gratis123.se

Gratis saker och varuprover

Hetast denna vecka

Viagerex provpaket - Øka sexlusten

Välkommen till Gratis123.se!


Vi letar alltid efter gratisprover, provpaket, varuprover, välkomstpaket och andra saker du kan beställa gratis hem till din brevlåda. Vi säljer inga produkter, och frågor om produkter, beställningar och avbeställningar måste skickas till det företag som säljer produkten.

Fraktkostnader

Det är mycket svårt att hitta gratis saker där du också får fri frakt. Men sådana erbjudanden finnes också, och vi gör stora ansträngningar för att hitta sådana erbjudanden.

Prenumerationer

Den vanligaste formen av varuprover och provpaket är kampanjer där du får den första leveransen gratis och endast betalar frakten. Vi lägger bara till sådana erbjudanden om de inte förpliktigar till ytterligare köp och är utan bindningstid. Dessa kampanjer fungerar oftast så att du har 14 dagar evalueringstid efter mottagandet av produkten. Om du inte vill ha mer än provpaketet, kan du enkelt avregistrera inom försöksperioden.

Läs villkor

Var noga med att läsa igenom villkoren på de produkter som du vill beställa. Kontrollera om eventuell bindningstid, förpliktigar, portokostnader etc. för att undvika överraskningar.

God förnöjelse!

Hoppas du hittar många gömda skatter.